Intersystems uutisia

Digiaikaan ei siirrytä pelkästään teknologialla

Digiaikaan ei siirrytä pelkästään teknologialla

Koronapandemia on pakottanut terveydenhuollon ympäri maailman ratkomaan isoja kysymyksiä. Pandemian selättäminen on oma kokonaisuutensa, mutta aiempaa keskeisemmäksi on noussut tiedon hyödyntäminen kliinisessä työssä: kuinka potilastyössä tarvittava data saadaan juuri sinne, missä sitä eniten kaivataan ja missä siitä on eniten hyötyä? Ja kuinka tämä tapahtuu riittävän reaaliajassa?

Lue lisää arrow
Tutkittua tietoa terveydenhuollon tietojärjestelmistä

Tutkittua tietoa terveydenhuollon tietojärjestelmistä

InterSystemsin tuoreesta kyselystä käy ilmi, että terveydenhuoltoalan hallinnossa toimivista 41 prosenttia on kokenut potilasturvallisuuden vaarantaneita tilanteita, jotka liittyvät potilastiedon jakamiseen tai tietojärjestelmiin. Lataa raportti  ja saat lisätietoa, mitä terveydenhuoltoalan hallinnossa ja IT-tehtävissä toimivat ajattelevat terveydenhuollon tietojärjestelmistä.

Lue lisää arrow

Artikkelit

Tapahtumat

Materiaalit

pdf
Caché, Ensemble ja InterSystems IRIS

Tästä oppaasta saat vinkit Caché- ja Ensemble-tietokantatuotteiden migroinniksi InterSystems IRIS-alustalle. Löydät tietoa uusista InterSystems IRIS -alustan tarjoamista uusista ominaisuuksista ja kyvykkyyksistä.

OPAS
pdf
Forrester-tutkimus

Lataa tutkimusyritys Forresterin raportti, jossa se arvioi 15 eri data-alustan toimittajaa 26 eri kriteerin perusteella kolmessa eri kategoriassa: nykyinen tarjooma, strategia ja läsnäolo markkinoilla.

RAPORTTI
pdf
Learning Services -uutiskirje

Tilaa nyt  InterSystems Learning Services -uutiskirje, joka käsittelee muun muassa FHIR:ää, analytiikkaa ja yhteentoimivuutta. Kirjeen avulla pysyt aina ajan tasalla.

UUTISKIRJE