Intersystems uutisia

Uusi pilvipalvelu muokkaa nykyisen terveysdatan yhteensopivaksi HL7® FHIR® -standardien kanssa

InterSystems on tuonut markkinoille uuden HealthShare Message Transformation -palvelun, joka on kehitetty käytettäväksi yhdessä Amazon HealthLaken kanssa. Se mahdollistaa, että terveysalan eri toimijat voivat konvertoida nykyisen datansa yhteensopivaksi FHIR-standardien kanssa ja siirtää tiedot Amazon HealthLake -rajapintaan saadakseen mahdollisimman paljon irti datastaan.

Amazon HealthLake on HIPAA-yhteensopiva palvelu, joka on kehitetty terveystiedon tallentamiseen, muuttamiseen, hakemiseen ja analysointiin.  Käyttämällä HealthLake-rajapintaa organisaatiot voivat tallentaa terveystietoja HL7® FHIR® -standardin mukaisesti muodostaakseen pilveen turvallisen tietoaltaan. Moni terveydenhuollon toimija, kuten laboratoriot ja apteekit eivät kuitenkaan välttämättä tallenna dataa vielä FHIR-muodossa, mikä estää datan yhteensopivuuden ja sen täysimääräisen hyödyntämisen.

AWS on valinnut InterSystemsin yhdeksi Amazon HealthLake Connector -partnerikseen kehittämään ja tuomaan markkinoille Amazon HealthLakea täydentäviä palveluja. InterSystems HealthShare Message Transformation -palvelu on osa InterSystems HealthShare -tuoteperhettä, ja se mahdollistaa, että käyttäjä voi saada Amazon HealthLaken kautta arvokasta näkemystä datastaan, kuten tutkia trendejä tiettyjen sairauksien esiintyvyydestä niin yksilö- kuin väestötasollakin. Tietoja voidaan hyödyntää ennakoivassa terveydenhuollossa tai vaikkapa personoidun lääkityksen suunnittelussa.

“InterSystems on läpikäynyt AWS Healthcare ISV -arvioinnin ja saavuttanut aseman AWS:n kehittyneen teknologian yhteistyökumppanina, mikä vahvistaa entisestään asemaamme maailman johtavana yhteentoimivuusratkaisujen toimittajana. Yhteistyömme AWS:n kanssa on jälleen yksi osoitus siitä, kuinka voimme auttaa terveydenhuollon toimijoita saamaan entistä enemmän hyötyä irti datastaan”, InterSystemsin maajohtaja Miila Päivärinne sanoo.

”Käyttämällä InterSystemsin HealthShare Message Transformation -palvelua yhdessä Amazon HealthLaken kanssa pääsemme käsiksi sähköisen potilasjärjestelmän tarjoamiin molekyyliprofiilitietoihin ja pystymme muokkaamaan ne FHIR-yhteensopiviksi. Sen ansiosta voimme hyödyntää edistyksellistä analytiikkaa ja algoritmejä, jotka toimivat kliinisen päätöksenteon tukena onkologeillemme yksilöllisen syövänhoidon suunnittelussa”, kertoo johtaja Philippe Faurie, CureMatch-nimisestä yrityksesä. San Diegossa toimiva digitaalinen terveysyhtiö keskittyy yksilölliseen lääketieteeseen ja yhdistelmähoitoihin onkologiassa.

InterSystems HealthShare Message Transformation Service on InterSystemsin ensimmäinen SaaS-palvelu, joka edistää yhteentoimivuutta tekemällä terveystietojen muuntamisesta helpompaa ja turvallisempaa. Se toimitetaan automatisoidulla, yhdellä käyttöliittymällä, mikä helpottaa hallintaa, kulutusta ja skaalaamista

”Terveydenhuolto- ja life science -alan organisaatiot haluavat yhä enemmän hyödyntää terveystietoja juuri ennakoivan terveydenhuollon tarpeisiin. Tämä edellyttää mahdollisuutta havaita trendejä ja tehdä tarkkoja ennusteita. Työn kustannukset ja toiminnan monimutkaisuus ovat kuitenkin toistaiseksi olleet liian suuria monille organisaatioille. Uuden palvelumme avulla tämä työ tehostuu ja helpottuu, kun vanhat kliiniset tiedot voidaan kätevästi siirtää Amazon HealthLakeen standardoituna FHIR-tietueina. Amazon HealthLaken avulla asiakkaat voivat helposti tehdä kehittyneitä analyysejä, mikä helpottaa tutkijoiden työtä ja nopeuttaa mahdollisuutta tehdä uusia lääketieteellisiä läpimurtoja”, Päivärinne selvittää.

InterSystems HealthShare Message Transformation Service on nyt saatavana käytön mukaan veloitettavana palveluna Yhdysvalloissa. Jo ennestään InterSystems IRIS -tietoalusta on ollut saatavilla AWS Quick Startin kautta. InterSystems tekee myös yhteistyötä AWS:n kanssa AWS for Health -projektissa, minkä tavoitteena on vauhdittaa terveydenhuollon IT-hankkeita ja helpottaa terveydenhuollon organisaatioiden tuottaman datan yhteensopivuutta.

Artikkelit

Tapahtumat

Materiaalit

pdf
Caché, Ensemble ja InterSystems IRIS

Tästä oppaasta saat vinkit Caché- ja Ensemble-tietokantatuotteiden migroinniksi InterSystems IRIS-alustalle. Löydät tietoa uusista InterSystems IRIS -alustan tarjoamista uusista ominaisuuksista ja kyvykkyyksistä.

OPAS
pdf
Forrester-tutkimus

Lataa tutkimusyritys Forresterin raportti, jossa se arvioi 15 eri data-alustan toimittajaa 26 eri kriteerin perusteella kolmessa eri kategoriassa: nykyinen tarjooma, strategia ja läsnäolo markkinoilla.

RAPORTTI
pdf
Learning Services -uutiskirje

Tilaa nyt  InterSystems Learning Services -uutiskirje, joka käsittelee muun muassa FHIR:ää, analytiikkaa ja yhteentoimivuutta. Kirjeen avulla pysyt aina ajan tasalla.

UUTISKIRJE