Intersystems uutisia

Mitä jos Kanta rauhoitettaisiin arkistokäyttöön?

Mitä jos Kanta rauhoitettaisiin arkistokäyttöön?

Joulun aikaan on lupa toivoa, joten InterSystemsin Miila Päivärinta hahmotteli oman kirjeensä joulupukille ammatillisesta näkökulmasta ja miksei ihan kansalaisenakin.

Lue lisää arrow
Kysely: Huono data on terveydenhuollon päättäjien harmina

Kysely: Huono data on terveydenhuollon päättäjien harmina

Yli puolet yhdysvaltalaisista ja suomalaisista terveydenhuollon päättäjistä kokee, että luotettavan datan puute vaikeuttaa kliinistä ja taloudellista päätöksentekoa. Yhdysvalloissa osa alueista on datan hyödyntämisessä maailman kärkeä, mutta kehitettävääkin suuressa maassa riittää.

Lue lisää arrow

Artikkelit

Tapahtumat

Materiaalit

pdf
Sage-raportti

Lataa Sage Growth Partnersin tekemä raportti Yhdysvalloista terveydenhuollon ammattilaisten luottamuksesta dataan. Tutkimukseen haastateltiin 100 terveydenhuollon päättäjää.

 

RAPORTTI
pdf
Virtual Summit 2021

Jäikö #vsummit21-tapahtumasta jokin mielenkiintoinen luento väliin tai haluatko palata johonkin esitykseen? Tai missasitko koko tapahtuman syysloman vuoksi? Siinä tapauksessa kannattaa suunnata tapahtuman virtuaaliseen tilaan, jossa voit tutustua tallenteisiin ja materiaaliin.

UUTISKIRJE
pdf
Terveydenhuollon tietojärjestelmät 2021

Mitä suomalaiset terveydenhuoltoalan ammattilaiset ja IT-toimittajat ajattelevat terveydenhuoltoalan IT-järjestelmien toimivuudesta? Lataa raportti, jonka InterSystems on teettänyt ulkopuolisella tutkimusyhtiöllä.

RAPORTTI