Intersystems uutisia

DELETE_Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue valitsi integraatioalustakseen InterSystemsin HealthSharen  

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue on tilannut integraatiopalvelun Istekiltä ja alue ottaa käyttöön sosiaali- ja terveydenhuollon integraatioalustana InterSystemsin HealthShare-tuoteperheeseen kuuluvan HealthConnectin.

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueella toimivilla kaupungeilla on ollut aiemmin käytössä omat, kaupunkikohtaiset integraatioalueensa, mutta nyt koko alueella otetaan käyttöön yhtenäinen ratkaisu. Yhteistyökumppaniksi valikoitui Istekki tuottamaan integraatiopalvelua, jossa hyödynnetään Intersystemsin HealthConnect integraatioalustaa.

– InterSystemsin HealthShare-ratkaisu on laajasti käytössä suomalaisessa sosiaali- ja terveydenhuollossa, ja siitä on erittäin hyviä kokemuksia. Lisäksi meillä ja kumppaneillamme on laaja osaaminen InterSystemsin teknologioista, mikä takaa nopean ja sujuvan käyttöönoton, Istekillä integraatioista vastaava kehityspäällikkö Marko Arvola kertoo.

Projektin tavoitteena on toimittaa jatkuva integraatiopalvelu, missä tietoa liikkuu muun muassa talous- ja henkilöstöhallinnon sekä asiakas- ja potilastietojärjestelmien välillä. Istekki vastaa projektissa Healthshare HealthConnect-integraatioalustan käyttöönotosta, ylläpidosta, valvonnasta sekä tekee vahvaa yhteistyötä integraatioiden suunnittelussa ja toteutuksessa asiakkaan kanssa.

– Olemme erittäin iloisia siitä, että saamme taas uuden hyvinvointialueen asiakkaaksemme Suomessa. Integraatioalusta on terveydenhuollon toiminnan kannalta kriittinen, sillä sen avulla voidaan varmistaa, että tiedot liikkuvat järjestelmien välillä sujuvasti ja sote-uudistuksen vaatimat muutokset saadaan hoidettua hallitusti, InterSystemsin Suomen toimintoja johtava Miila Päivärinne kertoo.

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue järjestää sosiaali- ja terveyspalvelut, pelastustoimen palvelut sekä opiskeluhuollon psykologi- ja kuraattoripalvelut Espoon, Hangon, Inkoon, Karkkilan, Kauniaisten, Kirkkonummen, Lohjan, Raaseporin, Siuntion ja Vihdin asukkaille. Se tarjoaa palveluja liki puolelle miljoonalle asukkaalle.

 

Artikkelit

Tapahtumat

Materiaalit

pdf
Podcast jakso 1

Istekin erityisasiantuntija Marjo Uusitalo kertoo  katkeamattoman lääkehoidon prosesseista Talking Business & Tech -podcastissa.

PODCAST
pdf
Gartner-analyysi

Gartner noteerasi meidät pilvipohjaisten tietokantahallintajärjestelmien haastajana MagicQuadrant-nelikenttäanalyysissään.

ANALYYSI
pdf
Tutustu verkkosivuihimme

InterSystemsin verkkosivut ovat uudistuneet. Käy tutustumassa kansainväliseen sivustoomme.

Verkkosivut