Intersystems uutisia

InterSystems tuotteet täydentyvät useilla uusilla ja parannetuilla ominaisuuksilla

InterSystems IRIS:in uusimpaan versioon on päivitetty tuki Adaptive Analyticsille, joka voidaan ottaa käyttöön ​​lisätyökaluna. Laajennus tekee Business Intelligencen (BI:n) hyödyntämisestä entistä helpompaa. Adaptive Analytics tuo virtuaalisen välikerroksen InterSystems IRIS:in ja yleisten BI:n, tekoälyn (AI) ja koneoppimisen (ML) työkalujen väliin, mistä on hyötyä analytiikan tietomallien kehittämisessä. Käyttäjät voivat sitten vapaasti valita, mitä analyysi- tai visualisointityökalua he haluavat käyttää. Myös InterSystemsin HealthShare Health Insight tukee jatkossa Adaptive Analyticsia.

Marraskuusta lähtien InterSystems IRIS on tarjonnut natiivitukea suositulle Python-ohjelmointikielelle, mikä yksinkertaistaa ja nopeuttaa merkittävästi Python-koodilla varustettujen sovellusten kehitystä. Embedded Python -nimisen toiminnon avulla kehittäjät voivat kirjoittaa Python-koodia suoraan InterSystems IRIS -tietoalustan sisällä.

Tämä merkitsee myös uusia mahdollisuuksia Pythonin ja ObjectScriptin välillä. Kehittäjät voivat linkittää kahden ohjelmointikielen objekteja, moduuleja ja kirjastoja toisiinsa. Ohjelmointikielen oma tuki tarkoittaa luonnollisesti myös sitä, että monia vapaasti saatavilla olevia Python-kirjastoja voidaan käyttää rajoituksetta IRIS:n kanssa.

Terveystiedot pilveen

InterSystems tarjoaa uuden luotettavan palvelun tiedonhallintaan pilvessä – InterSystems IRIS FHIR Accelerator Servicen. InterSystemsin pilvessä täysin hallinnoima HL7 FHIR  (Fast Healthcare Interoperability Resources) -palvelu takaa kehittäjille yksinkertaisen, turvallisen ja skaalautuvan tavan terveystietojen tallentamiseen ja hyödyntämiseen. Palvelu tarjoaa tiedonhallintaa koko terveydenhuollon ekosysteemille, oli kyse sitten potilastiedoista tai tutkimustyöstä.

Nopeaa sovelluskehitystä tukeva palvelu on aluksi saatavilla AWS Marketplacesta ja pian myös muilta suurilta pilvipalveluntarjoajilta. InterSystems huolehtii automaattisesti palvelun päivityksestä. Palvelu tukee myös FHIR:n uutta versiota R4. FHIR-paketit lähetetään SFTP:n (Secure File Transfer Protocol) avulla.

 

Artikkelit

Tapahtumat

Materiaalit

pdf
Sage-raportti

Lataa Sage Growth Partnersin tekemä raportti Yhdysvalloista terveydenhuollon ammattilaisten luottamuksesta dataan. Tutkimukseen haastateltiin 100 terveydenhuollon päättäjää.

 

RAPORTTI
pdf
Virtual Summit 2021

Jäikö #vsummit21-tapahtumasta jokin mielenkiintoinen luento väliin tai haluatko palata johonkin esitykseen? Tai missasitko koko tapahtuman syysloman vuoksi? Siinä tapauksessa kannattaa suunnata tapahtuman virtuaaliseen tilaan, jossa voit tutustua tallenteisiin ja materiaaliin.

UUTISKIRJE
pdf
Terveydenhuollon tietojärjestelmät 2021

Mitä suomalaiset terveydenhuoltoalan ammattilaiset ja IT-toimittajat ajattelevat terveydenhuoltoalan IT-järjestelmien toimivuudesta? Lataa raportti, jonka InterSystems on teettänyt ulkopuolisella tutkimusyhtiöllä.

RAPORTTI