Intersystems uutisia

Tunti livenä – webinaari

Tunti livenä: miten toimivaksi ja hyödylliseksi terveydenhuollon IT-järjestelmät koetaan

InterSystems järjesti 30.9. klo 10 Tunti livenä -webinaarin, joka näytettiin suorana lähetyksenä Mediuutiset.fi -sivustolla. Lähetyksen moderaattorina toimi päätoimittaja Anne Lahnajärvi Mediuutisista.

Voit katsoa tilaisuuden nyt tallenteena.  Tilaisuuden keskustelun pohjana toimii tutkimus, jonka InterSystems on tilannut ulkopuoliselta tutkimusyhtiöltä. 50 terveydenhuoltoalan ammattilaisen ja IT-toimittajan haastatteluissa on selvitetty käsityksiä

  • terveydenhuoltoalan IT-järjestelmien toimivuudesta ja hyödyllisyydestä sekä
  • integrointimahdollisuuksista.

Studiossa tuloksista olivat keskustelemassa InterSystemsin johtaja Miila Päivärinteen lisäksi dosentti ja kehitysjohtaja Ilkka Kunnamo Duodecimista ja toiminnan kehitysjohtaja Antti Iivanainen Apotista.

Tilaisuudesta saat vinkkejä, miten terveydenhuoltomme voisi hyödyntää dataa entistäkin tehokkaammin ja helpottaa kliinikoiden työtä.

Ilmoittaudu tästä

 

Aiheita

Artikkelit

Tapahtumat

Materiaalit

pdf
Caché, Ensemble ja InterSystems IRIS

Tästä oppaasta saat vinkit Caché- ja Ensemble-tietokantatuotteiden migroinniksi InterSystems IRIS-alustalle. Löydät tietoa uusista InterSystems IRIS -alustan tarjoamista uusista ominaisuuksista ja kyvykkyyksistä.

OPAS
pdf
Forrester-tutkimus

Lataa tutkimusyritys Forresterin raportti, jossa se arvioi 15 eri data-alustan toimittajaa 26 eri kriteerin perusteella kolmessa eri kategoriassa: nykyinen tarjooma, strategia ja läsnäolo markkinoilla.

RAPORTTI
pdf
Learning Services -uutiskirje

Tilaa nyt  InterSystems Learning Services -uutiskirje, joka käsittelee muun muassa FHIR:ää, analytiikkaa ja yhteentoimivuutta. Kirjeen avulla pysyt aina ajan tasalla.

UUTISKIRJE