Intersystems uutisia

InterSystems nimetty Gartner Peer Insights Customers’ Choice palkinnonsaajaksi

Jo toisena vuonna peräkkäin

InterSystemsille on myönnetty vuoden 2020 Gartner Peer Insights Customers’ Choice ‑tunnustus operationaalisten tietokantojen hallintajärjestelmien kategoriassa (Operational Database Management Systems). Tunnustus perustuu sellaisten ammattilaisloppukäyttäjien palautteeseen ja arviointeihin, joilla on kokemusta InterSystems-tietoalustojen ostamisesta, toteuttamisesta ja/tai käytöstä. Tämä on jo toinen peräkkäinen vuosi, kun InterSystems on saanut kyseisen maininnan.

InterSystemsin tietoalustatuotteista on tehty 203 arviointia 20.4.2020 mennessä. Arviointien keskiarvo on 4,7/5,0 Gartner Peer Insights ‑verkkoalustalla, jolla IT-alan ammattilaiset ja teknologialan päättäjät tarkastelevat ja arvioivat IT-ohjelmistoja ja ‑palveluita.

InterSystemsin arvosanat olivat parhaat myös analyytikkojen mielipidetutkimukseen perustuvalla Leaders’ Quadrant for Operational Database Management Solutions ‑listalla marraskuussa 2019.

”MAAILMAN NOPEIN TIETOKANTA.”

”TÄMÄ ON SEURAAVA ASKEL UUSILLE ALUSTOILLE JA KASVAVILLE DATAMÄÄRILLE.”

”LUOTETTAVA JA NOPEA TIETOKANTA, JOKA TUKEE UUSIMPIA TEKNOLOGIOITA.”

”ERINOMAINEN TUKI. LOISTAVA SUORITUSKYKY.”

”PARAS YRITYS, TUOTE JA TUKIRAKENNE, JOITA OLEN NÄHNYT 25-VUOTISEN URANI AIKANA.”

”PARHAITEN PIDETTY SALAISUUS. TODELLINEN KILPAILUETU.”

Artikkelit

Tapahtumat

Materiaalit

pdf
Podcast: Duodecim

Duodecimin Teemu Niskanen ja InterSystemsin Miila Päivärinne keskustelevat uusimmassa Talking Business & Tech -podcastissamme tiedolla johtamisesta terveydenhuollossa.

Kuuntele
pdf
Webinaari

InterSystemsin tuottamassa webinaarissa Arto Nyberg haastattelee Terveystalon lääketieteellistä johtajaa Petri Bonoa, Esko Systemsin toimitusjohtajaa Kaisa-Liisa Harjapäätä ja InterSystemsin Miila Päivärinnettä.

Katso
pdf
Esite

Lataa esitteemme, miten devaajat ja startup-yritykset voivat saavuttaa kilpailuetua InterSystems IRIS for Healthin avulla.

Lataa