Intersystems uutisia

1,35 miljardia kuukausittaista tietopyyntöä

Yhdysvaltalaisessa eHealth Exchangessa saavutettiin joulukuussa 2022 uusi merkittävä virstanpylväs terveystietojen jakamisessa, kun järjestelmässä ylitettiin 1,35 miljardin kuukausittaisen tapahtuman rajapyykki.

eHealth Exchange on yksi Yhdysvaltojen suurimmista terveystietoverkoista, joka yhdistää liittovaltion virastot ja terveydenhuollon tarjoajat. Se saavutti viime vuoden lopulla merkittävän virstanpylvään, kun eHealth Exchange Hubissa käsiteltiin jo 1,35 miljardia tietopyyntöä kuukaudessa.

Alun perin alustan oli tarkoitus tukea enintään miljoonaa tapahtumaa päivässä, mutta nyt se käsittelee noin 33 miljoonaa tietopyyntöä päivittäin. eHealth Exchange Hub on rakennettu pilvipohjaiselle infrastruktuurille, joka tarjoaa tuen nopealle eksponentiaaliselle kasvulle.

“Tämä virstanpylväs kertoo suuresta edistyksestä yhteentoimivuuden saralla. Sen lisäksi, että se tuo esiin skaalautuvan, pilvipohjaisen infrastruktuurin tarjoaman arvon, se myös muistuttaa, kuinka tärkeää on saada tiedot nopeasti sitä tarvitsevien potilaiden ja palveluntarjoajien käsiin”, Cognosanten teknologiajohtaja Erick Peters sanoo.

Vuodesta 2019 InterSystemsin kanssa yhteistyössä toiminut Cognosante tarjoaa toiminnallista tietoa eHealth Exchange Hubin toiminnasta sekä kehittää ja ylläpitää eHealth Exchangen Insight Dashboardia.

eHealth Exchange -verkosto toimii valtakunnallisesti jo 75 prosentissa Yhdysvaltojen sairaaloista, ja se on yhteydessä 61 alueelliseen tai osavaltion terveystietokeskukseen (HIE) ja sisältää maan suurimmat julkiset terveydenhuoltoohjelmat, mukaan lukien VA-terveysjärjestelmä. Sellaisenaan eHealth Exchange auttaa palveluntarjoajia eri puolilla maata muodostamaan kattavamman kuvan potilaiden terveydestä pitkittäistietojen perusteella.

eHealth Exchange hyödyntää InterSystems HealthShare ™-alustaa.

 

 

 

 

 

 

 

Aiheita

Artikkelit

Tapahtumat

Materiaalit

pdf
Podcast: Duodecim

Duodecimin Teemu Niskanen ja InterSystemsin Miila Päivärinne keskustelevat uusimmassa Talking Business & Tech -podcastissamme tiedolla johtamisesta terveydenhuollossa.

Kuuntele
pdf
Webinaari

InterSystemsin tuottamassa webinaarissa Arto Nyberg haastattelee Terveystalon lääketieteellistä johtajaa Petri Bonoa, Esko Systemsin toimitusjohtajaa Kaisa-Liisa Harjapäätä ja InterSystemsin Miila Päivärinnettä.

Katso
pdf
Esite

Lataa esitteemme, miten devaajat ja startup-yritykset voivat saavuttaa kilpailuetua InterSystems IRIS for Healthin avulla.

Lataa