Intersystems uutisia

Tuoteuutiset – avoin suorituskykytesti

Olemme viime aikoina saaneet huomioita tietokantamme poikkeuksellisesta suorituskyvystä Hybrid Transasctional Analytical Processing (HTAP) -käytössä eli silloin kun tietokantaan kirjoitetaan paljon (OLTP) samaan aikaan kuin sitä vasten tehdään monimutkaisia hakuja (OLAP). Tarve tämäntyyppiselle yhdistetylle suorituskyvylle kasvaa jatkuvasti, kun digitalisaatio nostaa toiminnan ja analytiikan reaaliaikaisuusvaatimuksia.

Olemme nyt julkaisseet avoimen testipaketin, jolla kaikki pääsevät itse kokeilemaan InterSystems IRIS:n suorituskykyä mm. AWS Auroraa ja SAP Hanaa vastaan. Tutustu testiin ja katso sen tuloksia osoitteessa:

https://openexchange.intersystems.com/package/Ingestion-Speed-Test?tab=details

Artikkelit

Tapahtumat

Materiaalit

pdf
Responsiveness Is More Important Than Ever Before

Around the world, our partners are doing the work that matters most right now. And they’re doing it with the help of InterSystems.

InterSystems Video
pdf
InterSystems IRIS Data Platform

Machine Learning Made Easy – InterSystems IntegratedML

Win the Artificial Intelligence Talent War With an Easy-to-Develop, Easy-to-Deploy Machine Learning Solution

 

Download
pdf
InterSystems IRIS Technology Brief

InterSystems IRIS: A New Data Platform for Transactional-Analytic Applications

Historically, transactional applications (dealing with real-time data) and analytic applications (dealing with historical and other non real-time data) were separate entities. But as organizations wanted to make use — in real time — of the insights gleaned from their data, a new breed of solutions emerged. Transactional-analytic applications simultaneously support the rapid ingestion of data from a variety of sources and sophisticated analytics.

Download