Intersystems uutisia

Turkulainen ATR Soft ja InterSystems yhteistyöhön

ATR Soft on InterSystemsin yksi tuoreimmista partnereista Suomessa. Sysäyksen yhteistyölle antoi ohjelmistotalon asiakkaiden toiveet, sillä integraatiotarpeet ovat hyvinvointialueuudistuksen myötä kasvussa ja yhä useampi hyvinvointialue hyödyntää jo InterSystemsin teknologiaa integroinneissa.

Turkulaislähtöisellä ATR Softilla on 60 työntekijää, ja se rakentaa liiketoimintajärjestelmiä suuryrityksille ja julkiselle sektorille.

”Asiakkaidemme kanssa käydyissä keskusteluissa nousi yhä useammin tarve toimiville integraatioille, ja he totesivat myös, että integraatioalustojen osaajia ei ole Suomessa riittävästi. InterSystems oli meille varsin luonteva valinta, sillä sen teknologiaan luottaa jo valtaosa asiakkaistamme”, ATR Softin toimitusjohtaja Teemu Tasanto kertoo.

Ensimmäinen projekti käynnissä

ATR Soft on yhdessä InterSystemsin kanssa kouluttanut viisi asiantuntijaansa InterSystems-teknologian saloihin.

”Yhteistyömme on nopeasti edennyt käytäntöön ja meillä on jo ensimmäinen terveyden alaan liittyvä integraatioprojekti käynnissä”, Tasanto sanoo.

InterSystemsin ratkaisulle ja integraatio-osaamiselle Tasanto ennakoi tulevaisuudessa yhä suurempaa kysyntää, kun kaupunkien käyttämiä järjestelmiä siirtyy yhä enemmän hyvinvointialueille. Ylipäätään integrointitarpeet ovat vahvassa kasvussa.

”Dataa kannattaa hyödyntää, mutta se ei onnistu, jos se ei liiku saumattomasti eri järjestelmien avulla. Mielestäni on varsin fiksua, että Suomessa käytetään yhä laajemmin InterSystemsin tarjoamaa teknologiaa, jolloin sen hyödyntämistä voidaan tehdä yhä tehokkaammin ja jakaa osaamista yli organisaatiorajojen”, Tasanto toteaa.

ATR Soft on perehdyttänyt lisäksi Turun ammattikorkeakoulun tieto- ja viestintätekniikan opiskelijoita terveysteknologian hyödyntämiseen.

”Opiskelijaryhmä kehitti syksyn aikana käyttöliittymän porttijärjestelmään, jossa integraatioasiantuntija voi varata uudelle integraatiolleen oman portin InterSystems IRIS for Health -alustasta”, Tasanto selvittää.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aiheita

Artikkelit

Tapahtumat

Materiaalit

pdf
Podcast: Duodecim

Duodecimin Teemu Niskanen ja InterSystemsin Miila Päivärinne keskustelevat uusimmassa Talking Business & Tech -podcastissamme tiedolla johtamisesta terveydenhuollossa.

Kuuntele
pdf
Webinaari

InterSystemsin tuottamassa webinaarissa Arto Nyberg haastattelee Terveystalon lääketieteellistä johtajaa Petri Bonoa, Esko Systemsin toimitusjohtajaa Kaisa-Liisa Harjapäätä ja InterSystemsin Miila Päivärinnettä.

Katso
pdf
Esite

Lataa esitteemme, miten devaajat ja startup-yritykset voivat saavuttaa kilpailuetua InterSystems IRIS for Healthin avulla.

Lataa