Intersystems uutisia

Tulevat integraatio-osaajat harjoittelussa Turussa Health Connect -alustalla

Turun ammattikorkeakoulun oppilaat pääsivät suunnittelemaan tietojärjestelmien integraatiototeutuksia Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirille. Opintokurssilla oli käytössä InterSystemsin Health Connect -alusta.

“Sosiaali- ja terveydenhuollon toiminnan digitalisoituminen, sote-uudistus ja suuret järjestelmäuudistukset lisäävät integraatio-osaajien tarvetta Suomessa. Johtavana integraatio-ratkaisujen toimittajana haluamme olla huolehtimassa, että näihin kasvaviin tarpeisiin on saatavilla riittävästi uusia osaajia”, perustelee myynti-insinööri Janne Korhonen InterSystemsin oppilaitosyhteistyötä Turun ammattikorkeakoulun kanssa.

Terveysteknologian opiskelijat osallistuivat projektiopintokurssille, jonka toimeksiantoina oli suunnitella tietojärjestelmien integraatiototeutuksia Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirille. InterSystems tarjosi käyttöön Health Connect-alustansa.

“Olemme keskeinen teknologiatoimittaja Suomen sosiaali- ja terveydenhuollossa ja pidämme huolta siitä, että asiakkaillemme on tarjolla osaavaa työvoimaa. Mielestämme on tärkeää, että alan opiskelijoilla on hyvä ymmärrys ja valmiudet hyödyntää alan uusinta teknologiaa”, Korhonen kertoo. 

Mukana yhteistyössä on myös yhteiskunnallinen näkemys: samalla voidaan varmistaa, että Suomi pysyy kansainvälisen sote-alan teknologiakehityksen ja osaamisen huipulla.

“Koulutamme jatkuvasti uusia osaajia asiakkaidemme kanssa, mutta tämä oli ensimmäinen kerta, kun teimme yhteistyötä alan oppilaitoksen kanssa. Onnistuimme mielestäni hyvin. Oppilaat olivat motivoituneita, harjoitustyöt sujuivat hyvin ja kaiken kaikkiaan yhteistyö vaikuttaa hyvin lupaavalta tulevaisuutta ajatellen.”

Korhonen uskoo, että opintojaksolta löytyy innokkaita opiskelijoita kesätöihin ja InterSystemsin teknologiaa hyödyntäviin projekteihin.

Hän kiittää erityisesti 2M-IT:n aktiivisia ihmisiä, joiden aloitteesta koko yhteistyö lähti käyntiin.

Artikkelit

Tapahtumat

Materiaalit

pdf
Vapauta dataa saumattomalla yhteentoimivuudella

Lataa tästä yhdelle sivulle tiivistetty listaus HealthShare Health Connectin ja InterSystems IRIS for Healthin tuoteominaisuuksista.

ESITE
pdf
Miten lisäät läheisyyttä etähoitoon?

Lue artikkelistamme vinkkejä, kuinka voit siirtyä seuraavalle tasolle myös etävastaanotoilla.

ARTIKKELI
pdf
InterSystems IRIS for Healthin tekniset ominaisuudet

Tutustu InterSystems IRIS for Healthin teknisiin tietoihin oheisen dokumentin kautta.

TUOTEKUVAUS