Intersystems uutisia

Pidetään lippu korkealla!

Kuluneen talven ja kevään aikana monelle meistä on muistunut mieleen, mikä todella on tärkeää: terveys. Tuskin koskaan aiemmin on puhuttu yhtä paljon toimivan terveydenhuollon merkityksestä. Olemme myös ylpeinä voineet seurata, miten hienosti suomalaiset terveydenhuollon ammattilaiset ovat vaikean tilanteen keskellä asioita hoitaneet.

Meille InterSystemsillä on erityisen tärkeää, että voimme teknologian avulla helpottaa terveydenhuollon alan eri ammattilaisten päivittäistä työtä ja lisätä hoidon kustannusvaikuttavuutta. Olemmekin virtuaalisesti tavanneet monia teitä ja keskustelleet esimerkiksi FHIR-standardin tuomista muutoksista ja mahdollisuuksista. Tässä kirjeessä pääset tutustumaan muun muassa Turun ammattikorkeakouluun ja kuulet menestyksestämme arvostetussa KLAS-vertailussa.

Toukokuussa järjestämme virtuaalisen FHIR-webinaarin, jossa esittelemme parhaita käytäntöjä standardin ympäriltä maailmalta. Toivottavasti myös sinä pääset keskustelemaan kanssamme siitä, millaisia etuja FHIR voisi tuoda suomalaisille terveysteknologia- ja terveydenhuollon toimijoille.

Kevään aikana aktivoidumme myös entisestään sosiaalisen median kanavissamme LinkedInissä ja Twitterissä. Otathan kanavamme seurantaan ja osallistut keskusteluun!

Toivottavasti pandemiatilanne vihdoin hellittäisi ja pääsisimme myös tapaamaan ihan kasvokkain syksyn aikana. Jaksamista loppurutistukseen ja pidetään yhdessä terveydestä huolta!

Hyvää kevään jatkoa kaikille!

Miila Päivärinne

Senior Sales Executive – Finland | InterSystems

p:  +358 46 6000 898, s-posti: miila.paivarinne@intersystems.com

 

Artikkelit

Tapahtumat

Materiaalit

pdf
Vapauta dataa saumattomalla yhteentoimivuudella

Lataa tästä yhdelle sivulle tiivistetty listaus HealthShare Health Connectin ja InterSystems IRIS for Healthin tuoteominaisuuksista.

ESITE
pdf
Miten lisäät läheisyyttä etähoitoon?

Lue artikkelistamme vinkkejä, kuinka voit siirtyä seuraavalle tasolle myös etävastaanotoilla.

ARTIKKELI
pdf
InterSystems IRIS for Healthin tekniset ominaisuudet

Tutustu InterSystems IRIS for Healthin teknisiin tietoihin oheisen dokumentin kautta.

TUOTEKUVAUS