Intersystems uutisia

InterSystems nappasi taas palkinnon parhaasta yhteentoimivuusalustasta

InterSystems voitti jälleen InterSystems HealthShare Unified Care Record -tuotteellaan arvostetun Best in KLAS -palkinnon. Tuhannet käyttäjät valitsivat InterSystemsin järjestelmän yhteentoimivuudeltaan sarjansa parhaimmaksi.

InterSystems HealthShare Unified Care Record nappasi jälleen kirkkaimman palkinnon KLAS Researchin vuotuisessa käyttäjätutkimuksessa. Kyseessä on jo toinen vuosi peräkkäin, kun järjestelmä palkitaan luokkansa parhaimpana. InterSystems on sijoittunut interoperability- ja integraatiokyvykkyydellään kärkikaksikkoon jo vuodesta 2006 lähtien.

“Järjestelmätoimittajista sitoutumaton tutkimusyritys KLAS Research haastattelee vuosittain tuhansia terveydenalan toimijoita ja kerää palautetta heidän käyttämistään järjestelmistä. InterSystems HealthShare Unified Care Record käyttäjät olivat kaikista tyytyväisimpiä järjestelmän yhteentoimivuuteen. 100 % vastaajista kertoi lisäksi, että olisi valmis hankkimaan tuotteen myös uudelleen käyttöönsä, mikä on hieno saavutus”, InterSystemsin Suomen johtaja Miila Päivärinne sanoo.

InterSystems HealthShare Unified Care Record auttaa terveydenhuollon ammattilaisia saamaan nopeasti käyttöönsä tarvitsemansa ajantasaiset potilastiedot yli organisaatio- ja järjestelmärajojen.

Palautetta kehittämisen tueksi 

KLAS Research pisteyttää kunkin tutkittavan tietojärjestelmän saadun palautteen perusteella ja valitsee kustakin kategoriasta sarjansa parhaat toimijat. 

“InterSystemsillä emme osallistu arviointiin vain palkintojen vuoksi, vaan tämä on meille arvokas tapa kerätä suoraa palautetta asiakkailtamme kehitystyömme tueksi. Tutkimus tarjoaa laajan otoksensa ansiosta arvokasta tietoa paikallisen kehittämisemme tueksi”, Päivärinne toteaa.

InterSystems HealthShare Unified Care Record lisäksi KLASin tutkimuksessa palkittiin sarjansa parhaana myös InterSystemsin akuuttihoitoa varten kehittämä potilastietojärjestelmä Acute Care Electronic Medical Records (EMR).

Artikkelit

Tapahtumat

Materiaalit

pdf
Vapauta dataa saumattomalla yhteentoimivuudella

Lataa tästä yhdelle sivulle tiivistetty listaus HealthShare Health Connectin ja InterSystems IRIS for Healthin tuoteominaisuuksista.

ESITE
pdf
Miten lisäät läheisyyttä etähoitoon?

Lue artikkelistamme vinkkejä, kuinka voit siirtyä seuraavalle tasolle myös etävastaanotoilla.

ARTIKKELI
pdf
InterSystems IRIS for Healthin tekniset ominaisuudet

Tutustu InterSystems IRIS for Healthin teknisiin tietoihin oheisen dokumentin kautta.

TUOTEKUVAUS