Intersystems uutisia

Myynti-insinöörien terveiset

Koronatilanne Suomessakin on ikävä kyllä kehittynyt todella pahaksi, ja jouduimme keskeyttämään myös pienryhmissä pidettävät paikalliset koulutustapahtumamme siihen saakka, kunnes tilanne merkittävästi paranee.

Kehotamme tässä väliaikaisessa vaiheessa tutustumaan InterSystemsin virtuaaliseen kurssitarjontaan osoitteessa https://learning.intersystems.com. Verkkokursseja on tarjolla todella laaja kattaus, joten verkon tarjontaan kannattaa ehdottomasti tutustua.

Kurssitarjonnan laajuus saattaa jopa hämmentää, jos InterSystemsin tuotteet eivät ole jo jollain tavalla tuttuja. Olkaa siis yhteydessä meihin, InterSystemsin paikallisiin myynti-insinööreihin Anssiin ja Janneen. Keksimme yhdessä keinot, kuinka kehittää osaamista yhdessä – oli sitten kyseessä organisaatioon juuri palkatut uudet asiantuntijat tai muutoin tarve syventää osaamista.

Kaikki ei sentään muutu poikkeuksellisinakaan aikoina. Mitä tahansa kysymyksiä tai tilanteita herää tuotteistamme tai niiden käytöstä, olkaa yhteydessä. Saatte meidät kiinni puhelimella ja sähköpostilla. Täällä ollaan valmiina!

Palveluksessanne,

Anssi Kauppi  +358 50 5936685 anssi.kauppi@intersystems.com

Janne Korhonen +358 40 8619266 janne.korhonen@intersystems.com

Artikkelit

Tapahtumat

Materiaalit

pdf
Focus Sessions on-demand

On our event platform you can take another look at all Focus Sessions of the Virtual Summit 2020. (You have to be registered at the Event Platform first)

On-demand
pdf
Smart Factory Start Pack

InterSystems’ Smart Factory Starter Pack is an open source framework for quickly creating Overall Equipment Efficiency (OEE) dashboards and is the ideal starting point for initial Smart Factory projects.

 

GITHUB
pdf
Experience InterSystems Technology

Looking for ways to try InterSystems Technology? Check out a resource guide on a topic of your choosing.

INFORMATION