Intersystems uutisia

Hyvää joulunalusaikaa

Suosittu jokavuotinen asiakastapahtumamme InterSystems Global Summit oli tänä poikkeusvuonna virtuaalinen, missä oli hyvät puolensa: matka-aikaa säästyi ja jetlagit jäivät potematta.

Tarjoamme jo perinteeksi muodostuneissa tapahtumissamme hyvän tilaisuuden tutustua yhtiöömme ja tuotteisiimme mutta myös yleisemmin teknologian trendeihin. Mukana oppaina on omia asiantuntijoitamme ja kansainvälisten kumppaniyritystemme kollegoja.

Tämän vuoden tapahtumassa loka-marraskuun vaihteessa oli mukana yli 3 000 osallistujaa.

Tapahtuman yksi pääteemoista kysyi ajankohtaisesti, kuinka tietotekniikka auttaa yrityksiä sopeutumaan kriisitilanteissa. Mistä aineksista sopeutuvat organisaatiot ylipäätään syntyvät? Saimme hienoja esimerkkejä koronapandemian ravistelemasta maailmasta.

Esimerkit osoittivat, että ketteryyttä ja joustavuutta, toisin sanoen kykyä selviytyä vaikeista tilanteista, tarvitaan sekä työelämässä että yksityiselämässä. Jokaisen meistä on täytynyt sopeutua uuteen tilanteeseen ja miettiä arkista käyttäytymistämme.

Olemme koonneet uutiskirjeeseemme InterSystems Global Summit -tapahtuman parhaat palat.

Mielenkiintoisia lukuhetkiä

Toivottaa Miila

Artikkelit

Tapahtumat

Materiaalit

pdf
Focus Sessions on-demand

On our event platform you can take another look at all Focus Sessions of the Virtual Summit 2020. (You have to be registered at the Event Platform first)

On-demand
pdf
Smart Factory Start Pack

InterSystems’ Smart Factory Starter Pack is an open source framework for quickly creating Overall Equipment Efficiency (OEE) dashboards and is the ideal starting point for initial Smart Factory projects.

 

GITHUB
pdf
Experience InterSystems Technology

Looking for ways to try InterSystems Technology? Check out a resource guide on a topic of your choosing.

INFORMATION