Intersystems uutisia

Fujitsu ja InterSystems ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen

Fujitsu Finland Oy ja InterSystems ovat allekirjoittaneet terveydenhuollon toimialaa koskevan yhteistyösopimuksen. Tämän myötä Fujitsu investoi Suomessa erityisesti terveydenhuollon toimialalle ja aloittaa vuonna 2022 uuden palveluliiketoiminnan, jossa se hyödyntää InterSystemsin teknologiaa. Sen avulla Fujitsu kykenee tuottamaan kokonaisvaltaisia integraatio- ja tiedonhallintapalveluita asiakkailleen sekä kumppaneilleen SaaS-mallilla.

“Fujitsulle on erittäin tärkeää olla tuomassa koeteltuja innovaatioita Suomen markkinoille siten, että pystymme ketterästi vastaamaan asiakaskunnan vaatimuksiin ja toiveisiin. Haluamme olla keskeinen toimittaja ja kumppani, joka kykenee ratkaisemaan niin alueelliset kuin kansallisetkin sosiaali- ja terveydenhuollon datan integraatio- ja tiedonhallintahaasteet”, kertoo myyntijohtaja Ville Väärälä Fujitsusta.

Onnistuminen edellyttää, että kehittäminen tehdään konkreettisiin tarpeisiin vastaten sekä perustuen todennettavissa oleviin, odotettaviin hyötyihin. Ratkaisut on niin ikään saatava käyttöön ripeästi. Tämä vaatii käytännössä hyväksi havaittujen ratkaisujen ja kansainvälisen kokemuksen hyödyntämistä.

Suomen sote-toimiala on nyt ison muutoksen edessä. Näemme, että tulevaisuuden haasteita ratkaistaessa ja käsillä olevia mahdollisuuksia realisoitaessa tarvitaan uusia lähestymistapoja ja kumppaneita, jotta tarvittavat ratkaisut ja kyvykkyydet saadaan tehokkaasti asiakkaiden käyttöön”, sanoo Senior Sales Executive Miila Päivärinne InterSystemsiltä.

Fujitsu on aikaisemmin tuottanut asiakkailleen InterSystemsin integraatioteknologiaan liittyviä asiantuntija-, ohjelmisto ja alustapalveluita.

”On tärkeää valita oikeat teknologiat ratkaisuiden perustaksi. Tämä korostuu erityisesti tehtäessä laaja-alaisia ja -vaikutteisia toimialaratkaisuja. Fujitsulla on pitkä kokemus InterSystemsin teknologioista. Tämä yhteistyösopimus vahvistaa edelleen kyvykkyyksiämme ja toimii kulmakivenä strategisesti tärkeällä segmentillä”, sanoo liiketoimintajohtaja Miika Syrjänen Fujitsulta.

Artikkelit

Tapahtumat

Materiaalit

pdf
Podcast: FHIR

Sensotrendin perustaja ja HL7 Finland ry:n FHIR-lähettiläs Mikael Rinnetmäki  kertoo podcastissamme, mihin uutta FHIR-standardia tarvitaan.

PODCAST
pdf
Podcast: Healthtech

Healthtech Finlandin toimitusjohtaja Saara Hassinen kertoo suomalaisten healthtech-ratkaisujen käyttöönotosta ja kansainvälistymisestä sote-uudistusta unohtamatta.

PODCAST
pdf
Video: diabeteksen hoito

Sveitsissä sähköinen diabetesdokumentointi on ratkaisu, joka täyttää hoitotyön aukkoja.

VIDEO