Intersystems uutisia

Miltä terveyspalvelut näyttävät 5–10 vuoden kuluttua?

Pohdin LinkedInissä, mitä tapahtuu, kun koronapandemian aiheuttama poikkeuksellinen tilanne on ohi. Jäävätkö uudet, pikavauhdilla ja ilman vaikuttavuusarviointia käyttöön otetut toimintatavat pysyviksi?

Terveyspalvelut ottivat viime vuonna pitkän harppauksen kohti digitalisoitumista kaikkialla kehittyneissä maissa. Etävastaanotoista tuli osa monien arkipäivää meillä Suomessakin, kun henkilökohtaiset kontaktit piti vähentää minimiin. Moni potilas seuraa jo terveyttään puhelinsovelluksen avulla. 

Linkittäydy kanssani LinkedInissä – jos et ole jo niin tehnyt  –  ja tutustu blogikirjoitukseeni, joka perustuu terveyspalvelujen tulevaisuutta selvittäneeseen The Economistin järjestämään webinaariin Future Gazing: Healthcare in 2021 and Beyond. Webinaarin keskustelijat olivat digitaalisen terveydenhuollon huippuasiantuntijoita Yhdysvalloista ja Isosta-Britanniasta. 

Tutustuin kevään aikana myös mielenkiintoiseen ennakoivan terveydenhuollon esimerkkiin, joka on toteutettu InterSystemsin IRIS for Healthin avulla Isossa-Britanniassa. Cognetivity-niminen yritys on tehnyt uraauurtavan tekoälysovelluksen, joka voi tunnistaa dementian jopa 15 vuotta aiemmin kuin perinteiset keinot. Sovelluksessa testataan, kuinka aivot reagoivat tietyntyyppisiin kuviin. Sovellusta käytetään tabletilla, ja se voi mullistaa miljoonien ihmisten elämän mahdollistamalla dementian hoidon jo varhaisessa vaiheessa. Sovellus on integroitu NHS:n IT-järjestelmiin. Voit lukea lisää kansainvälisiltä verkkosivuiltamme.

Näiden hyvien uutisten myötä haluan kiittää kaikkia yhteistyöstä alkuvuoden aikana ja toivottaa rentouttavaa ja palauttavaa kesälomaa!

Miila Päivärinne

Senior Sales Executive – Finland | InterSystems

p:  +358 46 6000 898, s-posti: miila.paivarinne@intersystems.com

 

Artikkelit

Tapahtumat

Materiaalit

pdf
Miten lisäät läheisyyttä etähoitoon?

Lue artikkelistamme vinkkejä, kuinka voit siirtyä seuraavalle tasolle myös etävastaanotoilla. Tutustut muun muassa tapausesimerkkeihin Greater Houstonista ja Providence Saint Josephista Yhdysvalloista.

ARTIKKELI
pdf
Chilmarkin raportti

Lataa tutkimusyritys Chilmarkin Researchin julkaisema Integration Infrastructure Market Trendsraportti. Tutkimuksessa on vertailtu 14 terveydenhuollon integraatioalustan toimittajaa.

RAPORTTI
pdf
Etäterveydenhuollon tulevaisuus

Kansainvälisen kyselyn mukaan etävastaanotot jäänevät pysyväksi osaksi terveydenhuoltoa. Lataa virtuaalisen terveydenhuollon tulevaisuutta kartoittava infograafi, joka perustuu webinaarin antiin, jonka InterSystems järjesti yhdessä The Economistin kanssa.

INFOGRAAFI