Intersystems uutisia

InterSystems menestyi kansainvälisessä Chilmark Researchin markkinatutkimuksessa

Maailmanlaajuinen tutkimusyritys Chilmark Research vertaili tuoreessa markkinatutkimuksessaan 14 terveydenhuollon integraatioalustan toimittajaa. Chilmark arvioi InterSystems IRIS for Health -integraatioalustan ja InterSystems HealthShare -tuoteperheen parhaiksi tuotekyvykkyyksiltään ja kyvyltään vastata terveydenhuoltoalan tarpeisiin.

Tutkimusyritys Chilmarkin Research julkaisi huhtikuussa 2021 Integration Infrastructure Market Trends -tutkimuksen. Siinä todetaan muun muassa, että terveydenhuoltohenkilöstön työkuormaa voitaisiin tehokkaimmin helpottaa integroimalla dataa suoraan kliinisen työn ja hallinnon työnkulkuihin.

Raportin mukaan FHIR-standardi ja ohjelmointirajapinnat (APIs) eivät ole vielä laajassa käytössä terveydenhuollossa. Niiden merkitys kasvaa kuitenkin merkittävästi tulevaisuudessa, kun terveydenhuoltoalan toimijat kehittävät tietojärjestelmiään ja aloittavat uusia integrointiprojekteja.

”Terveydenhuollon kohtaamat kustannuspaineet ja pandemian aiheuttamat pitkäaikaiset vaikutukset edistävät siirtymää datan integrointiin. Terveydenhuollossa on tiedostettu, että ammattilaiset tarvitsevat helpomman ja tehokkaamman tavan päästä kiinni dataan reaaliajassa yli eri sovellusten ja organisaatiorajojen”, InterSystemsin johtaja Miila Päivärinne toteaa.

InterSystems pärjäsi arvioinneissa

Chilmark Reseach arvioi eri terveydenhuoltoalan integraatioalustojen toimittajia tutkimusraportissaan. InterSystems nousi  markkinoiden johtavaksi toimijaksi HL7-tuen sekä dokumentoinnin, koulutuksen ja tukipalvelujen osalta. 

Tutkimusyhtiön mukaan InterSystemsin ratkaisut eroavat kilpailijoistaan toimittajariippumattomuudellaan, kehittäjälähtöisyydellään, laajoilla integrointimahdollisuuksillaan ja vahvalla läsnäolollaan kaikissa merkittävissä terveystietojen tietoverkoissa.

InterSystems sai tuoteominaisuuksien osalta arvioksi parhaan mahdollisen eli A-luokituksen ja markkinakohtaiselle toteutukselleen A-.

”Puolueettomat arvioinnit ovat meille tärkeitä toimintamme jatkuvan kehittämisen näkökulmasta. Vaikka olemmekin menestyneet erinomaisesti monissa tutkimuksissa, kuten KLASissa, kehitettävää löytyy aina, ja arvioinnit auttavat meitä tekemään tuotteistamme entistäkin parempia”, Päivärinne sanoo.

Chilmark Reseach on vuonna 2007 perustettu maailmanlaajuinen, puolueeton tutkimusyritys, joka on keskittynyt yksinomaan arvioimaan terveydenhuoltoalan IT-ratkaisuja.

Tutustu tutkimusraporttiin.

 

Artikkelit

Tapahtumat

Materiaalit

pdf
Miten lisäät läheisyyttä etähoitoon?

Lue artikkelistamme vinkkejä, kuinka voit siirtyä seuraavalle tasolle myös etävastaanotoilla. Tutustut muun muassa tapausesimerkkeihin Greater Houstonista ja Providence Saint Josephista Yhdysvalloista.

ARTIKKELI
pdf
Chilmarkin raportti

Lataa tutkimusyritys Chilmarkin Researchin julkaisema Integration Infrastructure Market Trendsraportti. Tutkimuksessa on vertailtu 14 terveydenhuollon integraatioalustan toimittajaa.

RAPORTTI
pdf
Etäterveydenhuollon tulevaisuus

Kansainvälisen kyselyn mukaan etävastaanotot jäänevät pysyväksi osaksi terveydenhuoltoa. Lataa virtuaalisen terveydenhuollon tulevaisuutta kartoittava infograafi, joka perustuu webinaarin antiin, jonka InterSystems järjesti yhdessä The Economistin kanssa.

INFOGRAAFI