Intersystems uutisia

HIMSS & Health 2.0 European Digital Event

HIMSS & Health 2.0 -European Digital Event 7.-11.9.2020 tuo esiin parhaat puolet molemmista  toimijoista: HIMSSin tietämys ja vankka asiantuntemus digitaalisesta terveydenhuollosta sekä Health 2.0:n yrittäjien ja sijoittajien verkosto, joka esittelee uusimmat ja innovatiiviset terveysteknologian ratkaisut. Tämä digitaalinen tapahtuma yhdistää ainutlaatuisella tavalla Suomen ja Euroopan terveys- ja hoitoalan toimijat, ja toimii siten virtuaalisena vaiheena inspiroiville keskusteluille ja ratkaisuille, joiden kehitystyö ja toteutus jatkuu ensi vuonna 2021 Helsingissä fyysisesti järjestettävään tapahtumaan asti.

Artikkelit

Tapahtumat

Ladattavat materiaalit

pdf
Miten lisäät läheisyyttä etähoitoon?

Lue artikkelistamme vinkkejä, kuinka voit siirtyä seuraavalle tasolle myös etävastaanotoilla. Tutustut muun muassa tapausesimerkkeihin Greater Houstonista ja Providence Saint Josephista Yhdysvalloista.

ARTIKKELI
pdf
Chilmarkin raportti

Lataa tutkimusyritys Chilmarkin Researchin julkaisema Integration Infrastructure Market Trendsraportti. Tutkimuksessa on vertailtu 14 terveydenhuollon integraatioalustan toimittajaa.

RAPORTTI
pdf
Etäterveydenhuollon tulevaisuus

Kansainvälisen kyselyn mukaan etävastaanotot jäänevät pysyväksi osaksi terveydenhuoltoa. Lataa virtuaalisen terveydenhuollon tulevaisuutta kartoittava infograafi, joka perustuu webinaarin antiin, jonka InterSystems järjesti yhdessä The Economistin kanssa.

INFOGRAAFI