Intersystems uutisia

HIMSS & Health 2.0 European Digital Event

HIMSS & Health 2.0 -European Digital Event 7.-11.9.2020 tuo esiin parhaat puolet molemmista  toimijoista: HIMSSin tietämys ja vankka asiantuntemus digitaalisesta terveydenhuollosta sekä Health 2.0:n yrittäjien ja sijoittajien verkosto, joka esittelee uusimmat ja innovatiiviset terveysteknologian ratkaisut. Tämä digitaalinen tapahtuma yhdistää ainutlaatuisella tavalla Suomen ja Euroopan terveys- ja hoitoalan toimijat, ja toimii siten virtuaalisena vaiheena inspiroiville keskusteluille ja ratkaisuille, joiden kehitystyö ja toteutus jatkuu ensi vuonna 2021 Helsingissä fyysisesti järjestettävään tapahtumaan asti.

Artikkelit

Tapahtumat

Materiaalit

pdf
Caché, Ensemble ja InterSystems IRIS

Tästä oppaasta saat vinkit Caché- ja Ensemble-tietokantatuotteiden migroinniksi InterSystems IRIS-alustalle. Löydät tietoa uusista InterSystems IRIS -alustan tarjoamista uusista ominaisuuksista ja kyvykkyyksistä.

OPAS
pdf
Forrester-tutkimus

Lataa tutkimusyritys Forresterin raportti, jossa se arvioi 15 eri data-alustan toimittajaa 26 eri kriteerin perusteella kolmessa eri kategoriassa: nykyinen tarjooma, strategia ja läsnäolo markkinoilla.

RAPORTTI
pdf
Learning Services -uutiskirje

Tilaa nyt  InterSystems Learning Services -uutiskirje, joka käsittelee muun muassa FHIR:ää, analytiikkaa ja yhteentoimivuutta. Kirjeen avulla pysyt aina ajan tasalla.

UUTISKIRJE