Intersystems uutisia

InterSystems palkittiin johtavana alustatoimittajana Forresterin arviossa

InterSystems IRIS® -alusta sai tutkimusyritys Forresterin puolueettomassa arviossa korkeimmat mahdolliset pisteet muun muassa suorituskyvystään, analytiikkaominaisuuksiltaan ja käytettävyydeltään. 

InterSystems IRIS® data platform saavutti kärkipaikan tutkimusyritys Forresterin tutkimuksessa The Forrester Wave™: Multimodel Data Platforms, Q3 2021.

Forrester arvioi 15 toimittajaa 26 eri kriteerin perusteella kolmessa eri kategoriassa: nykyinen tarjooma, strategia ja läsnäolo markkinoilla. InterSystems sai parhaat arvosanat käytettävyydessä, suorituskyvyssä, skaalautuvuudessa, analytiikassa, työnkuluissa, teknisessä tuessa, asennuskannassa ja käyttötapauksissa. Se arvioitiin kärkeen myös liiketoiminnan näkökulmasta ja yksi asiakkaista kertookin tutkimuksessa, että on hyödyntänyt InterSystems IRIS®-alustaa liiketoimintakriittisiin sovelluksiin yli kymmenen vuotta ja on hyvin tyytyväinen suorituskykyyn, ominaisuuksiin ja luotettavuuteen.

InterSystems IRIS®  auttaa organisaatioita kehittämään, ottamaan käyttöön ja hyödyntämään dataintensiivisiä sovelluksia nopeasti. Se mahdollistaa data-arkkitehtuurin yksinkertaistamisen ja tuo tarvittavaa tehoa modernin liiketoiminnan vaatimien koneoppimista hyödyntävien sovellusten rakentamiseen.

“Menestys Forrester Wave -tutkimuksessa on yksi osoitus siitä, kuinka InterSystems IRIS -data-alusta kykenee tarjoamaan ratkaisun nykyaikaisille organisaatioille sovellusten käyttöönottoon ja hallintaan sekä tarvittavaan analytiikkaan”, InterSystemsin Suomen maajohtaja Miila Päivärinne sanoo ja jatkaa:

“InterSystems IRIS tarjoaa nopean väylän siirtyä moderniin data-arkkitehtuuriin ja hyödyntää eri puolilla organisaatiota syntyvää dataa. Sen ansiosta organisaatiot kykenevät tekemään parempia päätöksiä, tarjoamaan parempaa asiakaspalvelua ja ennen kaikkea saavuttamaan parempia tuloksia” 

InterSystems IRIS on saatavilla useilla eri pilvialustoilla, kuten Amazon Web Services, Microsoft Azure, Google Cloud Platform.  InterSystems IRIS alustaa hyödyntävät muun muassa: Epic ja Iso-Britannian puolustusministeriö. 

Lataa raportti The Forrester Wave™: Multimodel Data Platforms, Q3 2021

Aiheita

Artikkelit

Tapahtumat

Materiaalit

pdf
Caché, Ensemble ja InterSystems IRIS

Tästä oppaasta saat vinkit Caché- ja Ensemble-tietokantatuotteiden migroinniksi InterSystems IRIS-alustalle. Löydät tietoa uusista InterSystems IRIS -alustan tarjoamista uusista ominaisuuksista ja kyvykkyyksistä.

OPAS
pdf
Forrester-tutkimus

Lataa tutkimusyritys Forresterin raportti, jossa se arvioi 15 eri data-alustan toimittajaa 26 eri kriteerin perusteella kolmessa eri kategoriassa: nykyinen tarjooma, strategia ja läsnäolo markkinoilla.

RAPORTTI
pdf
Learning Services -uutiskirje

Tilaa nyt  InterSystems Learning Services -uutiskirje, joka käsittelee muun muassa FHIR:ää, analytiikkaa ja yhteentoimivuutta. Kirjeen avulla pysyt aina ajan tasalla.

UUTISKIRJE